joi, 14 februarie 2013

Cea mai bună parte din swing e sexul cu soția

Movement 05

Da, știu, mulți dintre voi credeți că cea mai tare chestie în swing e faptul că pot sa fac sex cu alte, multe, partenere (sunt convins că nu vă gândiți și la alți parteneri :D). Mai mult, nu trebuie să ascund asta de soție care, nu doar că nu are nimic împotrivă, dar mă și încurajează să o fac...

În parte aveți dreptate. E mișto. Dar nu e nici pe departe cel mai hot lucru din swing.

Dacă faceți swing, vă zic un lucru banal, deci vă puteți opri aici și aștepta postarea următoare. Dacă (încă) nu faceți, aflați că cele mai intense, cele mai bune momente pe care le-am trăit de când facem asta au fost sexul cu soția după o noapte de swing. Invariabil, oricât de epuizați am fi, sfârșim prin a face sex de o intensitate explozivă. Fiziologii or să vină să spună că e un fenomen hormonal firesc, ne-am expus la noi stimuli, am interacționat cu noi parteneri etc. etc.

Dincolo de asta, de faptul că imaginile altor trupuri goale, senzațiile altor atingeri vag străine sunt încă proaspete în memorie și ne țin hiper-excitați încă două - trei zile, mai există ceva acolo în mintea noastră care face ca totul să fie simțit mult mai intens. E greu să găsesc un termen exact, fără a aluneca într-o metaforită siropoasă, dar tot ce se întâmplă după swing e un complex și incredibil proces de re-apropriere a celuilalt. Îți regăsești partenerul, acel trup atât de familiar, care reacționează așa cum știi că reacționează, la acele lucruri la care știi că reacționează, dar îl regăsești totodată vag diferit, ca și cum mângâierile, contactul cu sexul altcuiva i-au adăugat ceva indefinit, dar sesizabil. Și vrei să-ți re-posezi persoana iubită și să te lași re-posedat de ea, să integrați în cuplul pe care îl formați și aceste noi note (de o volatilitate similară cu aceea a ultimelor note ale unui parfum) pe care le-ați căpătat fiecare după orgasmul pe care l-ați trăit în prezența și prin intermediul altuia, a unui străin.

Actul ăsta pasional de culegere din și de pe trupul iubitului a urmelor celuilalt și de hrănire a cuplului cu ele e și unul în care măștile sunt înlăturate și vă regăsiți fiecare intimitatea familiară și confortabilă. Dar e, totodată, un act în care contemplați amprentele pe care masca le-a întipărit pe fiecare dintre voi. Iar amestecul ăsta de familiar și nou e unul al dracu’ de excitant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu