Întreabă un swinger

sursa foto: http://letmedothis.com/post/53567468948/let-me-make-you-feel-worshiped

Pentru că, după cum puteți constata din păcate, reușim foarte greu să ne mobilizăm pentru a mai scrie pe blog - de fapt nu prea reușim ca să fim sinceri :) - ne-am gândit să ne oferim, evident cu ajutorul vostru, un impuls.

Așadar întrebați-ne orice legat de swing! Orice curiozitate, nelămurire, nesiguranță ați avea, formulați-o aici și vă promitem că vom răspunde printr-un comentariu sau printr-o postare.

Îndrăzniți! Fie că sunteți swinger, fie ca fantazați la asta, fie că doar ne judecați bigot, e IMPOSIBIL să nu fiți curioși cu privire la un aspect sau altul din swing.

Mingea e la voi!

2 comentarii:

  1. Buna,

    Sunt curios sa stiu cat de awkward poate fi pentru un newbe intr-ale swingului se poate simti in prima noapte petrecuta intr-un bar full de swingeri...As merge singur, am observat ca pretul la unul dintre barurile locale este de 100 eur intrare pt barbatii single, dar curiozitatea ma impinge sa vreau sa am si aceasta experienta.totusi mi se pare ciudat sa incep sa umblu in underwear pe acolo in public cum am inteles ca se practica....

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata si prima intrebare. Multumim! E mai mult decat ofertanta si vom formula un frumos raspuns, sub forma unei postari, pe care o vom publica in acest week-end.

    RăspundețiȘtergere