duminică, 28 aprilie 2013

Despre sexul în grup



Programul din ultimele săptămâni ne-a ținut departe de blog. Din fericire nu și de swing. Experiențele din perioada recentă și impresiile schimbate cu Albertina despre ele m-au determinat să scriu despre sexul în grup. Ok, nu despre sexul în grup în general (titlu, recunosc, dat mai mult din rațiuni de SEO), cât despre un aspect al sexului în grup: crowd managementul.

Cum gestionăm interacțiunea cu mai multe persoane în swing? Greu, e răspunsul onest. :) Da, știu, pentru cei fără nici o experiență de genul acesta remarca ar putea părea derutantă. În fanteziile noastre, totdeauna, ceilalți sunt niște actori docili, niște pioni pe care îi mutăm după bunul plac și care sunt mereu acolo unde vrem și fac de fiecare dată ceea ce vrem. Evident, niște persoane reale niciodată nu se vor plia pe fanteziile noastre - e dezavantajul și, totodată, marele câștig al unei experiențe cu altcineva, cu cineva nou, care nu e proiecția propriei minți.

”La un moment dat mișcați patul prea tare, ne-a distras ritmul vostru și nu ne-am mai putut concentra la ce făceam”, mi-a spus Albertina, după una dintre primele noastre experiențe de swing. Atunci m-a surprins un pic - credeam că e hot combinarea ritmurilor celor două cupluri aflate în pat. Nu pentru toți, aveam să-mi dau seama.. Ulterior, după primul nostru threesome MFM, am înțeles cât de dificil poate fi pentru Albertina să gestioneze, conștient, echitabil și în același timp plăcut pentru ea, interacțiunea cu cei doi bărbați. Da, un threesome e hot, însă pune o și mai mare presiune pe cei implicați, mai mare decât într-o experiență în patru.

Recent, la finalul unui party, schimbam impresii cu celalalt cuplu cu care tocmai făcuserăm sex. În ciuda experienței lor de party bogate, mărturiseau că s-au simțit neconfortabil la un moment dat - prea multă lume în jur, prea multă mișcare, priviri ațintite asupra lor (spațiul în care se desfășura acțiunea era unul deschis, accesibil mai multor cupluri). Nu doar Albertina, ci și partenerul ei se simțise, de la un punct încolo, straniu.

O remarcă similară am primit de la un cuplu de prieteni pe care, contrar tuturor regulilor și ghidurilor „Cum să devii swinger în 10 pași”, am încercat să-l inițiem în swing (poveste cu final încă necunoscut, asupra căreia, probabil, o să mai revenim). Tot mișcarea patului îi incomodase și pe ei în timpul unui episod de soft swing în care ne angajaserăm toți patru.

OK, care-i concluzia tuturor mărturisirilor ăstora? Că swing-ul, de fapt, sexul în grup e nașpa? Nici pe departe. E o experiență intensă, foarte excitantă și incitantă. Numai că e altfel decât ți-o imaginezi și, evident, te pune în fața unor situații deseori prozaice pe care doar auto-controlul sau o bună chimie cu partenerul de moment te face să le depășești. Asta dacă e chimie. Când nu e, rămâne doar o experiență să-i spunem interesantă. Mai excitantă când ți-o reamintești decât atunci când ai trăit-o...

Un comentariu:

  1. Nu e de vina sexul, e de vina patul. Dreacu` va pune sa va luati mobila proasta???

    RăspundețiȘtergere